Sixto!

Åsa Gefwert, Kock och sommelier

Åsa Gefwert, Kock och sommelier

29 april kommer Åsa Gefvert, Sommelier och kock, och berättar om vinet Sixto, och Charles Smith.

Charles Smith är något av en Gossen Ruda inom vinbranschen, av många skäl.
Inte desto mindre är han mycket  framgångsrik, han har blivit utsedd till Winemaker of the year flera gånger och förtjänar det verkligen.

Charles Smith är en av våra favoriter här Under Kastanjen, och vi berättar mer än gärna mer om honom och hans fantastiska viner.

Missa inte den här möjligheten att få höra historien om Sixto. Det är ett fullständigt fantastiskt vin!

Det här vinet är så gott att det passar till (nästan) vad som helst, men vi gör det enkelt för dig.
Just den här kvällen erbjuder vi en tvårätters specialmeny, som passar just Sixto som hand i handske:

Toast Skagen
*
Smörstekt gös med kapris, brynt smör och potatispuré.

 

 

Menyn kostar 490 kronor och då inkluderar vi ett glas sixto!

Boka bord!

Dela med dig ...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0