Under Kastanjen fem år!

Idag fyller Under Kastanjen fem år!

Jo, tiden går fort, det är faktiskt fem år sedan vi öppnade ett litet kafé.
Efter en tid började våra gäster fråga efter något lite matigare, så då började vi ha mackor, och ibland någon soppa också.
Och varför inte vin till soppan?
Så då sökte vi serveringstillstånd för alkohol, och började ha  lunch varje dag. (Man måste servera lagad mat för att få servera alkohol)
Och ni gillade oss och tog med er era vänner, och så småningom förstod vi att vi borde ha öppet på kvällarna också, och servera middag.

Så då gjorde vi det.
Och ni gillade det, ni kom, åt, skrattade och fyllde rummen med berättelser och minnen. Så fick vi hjälpa någon av er med en bröllopscatering, och sen något dop, och vi började fundera på den där stora skräpiga undervåningen som bara var en massa skruttiga förråd, tänk om man…?

Och så gjorde vi det.
Vi storsatsade, och genomlevde flera månader av betongbilande, byggdamm och vinkelslipstjut.

Det var en fröjd att få inviga undervåningen och helt plötsligt ha möjlighet att fylla ett plan till med glada människor. Och ni kom! Tog med er vänner och bekanta, blev glatt överraskade över hur fint det var i ”källaren” och bokade in bröllopsfester, femtioårskalas, release-fester och nobel-mingel! Och konserter och teaterföreställningar!

Vi var jättelyckliga – förutom en detalj.
Köket. Helt plötsligt var det för litet.
Så det byggde vi om. Och ut. Och det glutenfria bageriet fick bli dubbelt så stort!

Och vinlistan växte till och menyn blev bredare och bättre och …

Så hade det helt plötsligt gått fem år.
FEM ÅR!?

Hur gick det till?

För fem år sedan, lite drygt

För fem år sedan, lite drygt

En sak är säker.
Utan er, våra kära gäster, hade det aldrig gått! 

Tack!

Dela med dig ...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0