Guldaxet 2017

Vi har, sedan vi öppnade restaurangen, haft visionen: ALLA ska kunna känna sig välkomna här, att även den med celiaki ska inkluderas och ha flera alternativ att välja på.
Just det är man,  som födoämnesallergiker, ofta inte bortskämd med.

Det handlar om kunskap och säkerhetstänkande.
Vi vet hur sjuk den med celiaki kan bli, om man slarvar i hanteringen i kök eller bageri.
Vi tänker aldrig: ”Men det var ju bara ett par smulor..?”
Vi jobbar mycket med att skapa säkra rutiner för att risken att det ska bli fel ska vara så liten som möjligt.

Därför är vi jätteglada över att Celiakiföreningen i Stockholm valt att ge oss Guldaxet 2017.

Therese Larsson mottar Guldaxet 2017 av Iréne Jonson, representant för Celiakiföreningen i Stockholms län
Irene Jonson, från Celiakiföreningen i Stockholms län överlämnar Guldaxet 2017 till Therese Larsson, Under Kastanjen. Foto: Virginia Küst 

Vårt expertområde är glutenfri matlagning och bageri.
På vår meny är i princip allt glutenfritt – eller kan anpassas för att bli det.
Det mesta är också laktosfritt.

Vi försöker att erbjuda mat och godsaker för alla, men vi kan inte utesluta allt ur allt.
Det som är ett bra alternativ för en person är omöjligt för en annan.
Vårt fokus är glutenfritt och så ser vårt dagliga sortiment ut. Alla tårtor vi bakar och levererar är gluten- och laktosfria, men på beställning gör vi gärna t. ex tårtor som är fria från ägg eller mjölkprotein eller helt utifrån vilka ämnen som gör just dig eller ditt barn sjuk.

Välkommen!

Dela med dig ...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0