Jul i Gamla Stan tillsammans med Christopher O’Regan

23 oktober, 2015

Vi är jättegIada över att kunna berätta om vårt nya samarbete med historikern Christopher O’Regan.

Under december månad kommer vi erbjuda julmiddag med Christopher som ciceron. Vi äter gott tillsammans, medan han berättar om människor som levt och verkat i våra kvarter.

Christopher känner vi som en av Sveriges mer kända historiker, specialicerad på 1700-talet, och han ledde sina första stadsvandringar i Gamla Stan redan som sextonåring. Han har skrivit fem böcker, och är också känd från tv, tack vare sin stora förmåga att levandegöra och berätta om historiska skeenden och människor.
Genom att kunna vår historia förstår vi vår samtid.

Tillsammans äter vi oss igenom en härlig julmiddag i form av vår stora jultallrik. Vi inleder med glögg och pepparkakor, och sedan får vi en kall tallrik med sillar, lax och andra delikatesser. Därefter följer en generös varm tallrik med de traditionella köttbullarna, revbensspjällen och … (Det rymms förvånansvärt mycket på en tallrik!)
Avslutar gör vi med en dessert i form av en klassisk gotländsk saffranspannkaka.
Vill du, erbjuder vi dryckespaket  med snaps samt öl/vin på plats.

Vill du vara med om den här upplevelsen bokar du biljett via Ticnet. 

Vi har också möjlighet att erbjuda samma fina upplevelse för större grupper. Det kanske kan vara ett sätt att förnya det traditionstyngda julbordet på jobbet? Kontakta oss, så hittar vi en tid som passar!

Christopher O'Regan (Pressbild av Pelle Piano)

Christopher O’Regan (Pressbild av Pelle Piano)

Dela med dig ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin