Julbord Under Kastanjen

Hurra!

Vi överlevde Nejvember!!

Glögg och peppisar till alla!!

På riktigt.
Att få ta fram adventstjärnor och ljusstakar!
Tränga undan mörkret, förtränga regnet.
Värma på glöggen, känna hur doften fyller köket, det är inte så dumt.

Nu bakar vi lussebullar varje dag.
Vår traditionella julkaka med punch står på sin plats bland de mjuka kakorna och undervåningen fylls av ”Nu behöver jag inte äta förrän i morgon!”-julbordsgäster.
Precis så som det ska vara så här års.

Julbord är ju en kamp.
Vad ska man äta?
För man KAN INTE äta allt.
Då storknar man.

Vad KAN man äta?
En gäst sträckte lyckligt armarna mot taket och hojtade: ”Halleluja, jag kan äta allt!!” när han insåg att allt på dessertbordet var laktosfritt. Och så är det ju hos oss: glutenfritt och laktosfritt. (Ja, vi skyltar, så att du vet säkert!)

Bakad rotselleri och sillish!

Bakad rotselleri och sillish!

I år har vi fler vegetariska rätter på julbordet än tidigare, men somliga av dem har vi inte varje dag.
Är du vegetarian så berätta att du är det minst två dagar i förväg: Då ordnar vi supergod Sill-ish åt dig!
Ja. På riktigt. Vi lägger in aubergine, det blir toppen!
Vi har är så vilda att vi gör skärgårdssill-ish med ”kaviar” gjord av alger!

Boka julbord gör du här.

Vissa dagar är det redan fullbokat, så vänta inte med att boka.
23 december har vi stängt på kvällen. Då kan man alltså INTE boka julbord hos oss.
Lite konstigt kan man tycka, eftersom alla vill äta julbord just då, men då vill vi att vår personal ska få laga mat till sina familjer, i stället för till oss och er. <3

Dela med dig ...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0