Under Kastanjen blir besatt!

…eller så är vi besatta?
Besatta av mat, av att baka, att ha det trevligt och sprida trevlighet?

Men vi blir verkligen besatta, under hösten. Av Besatta Teatern, en ensemble bestående av Åsa Karlin och Tess Paulsen. De kommer spela teater Under Kastanjen varje torsdag, med början 9 oktober.

Först ut blir pjäsen ”Kärlekens ljuva plåga” och vi ser verkligen fram mot att få höra och se historien om den unga hovdamen Magdalena Rudenschöld  och den framstående hovmannen Gustav Mauritz Armfelt.

Kärlekens ljuva plåga

Mat- och Teaterbiljetter kommer snart att gå att köpa i kassan Under Kastanjen, eller via Ticnet.
Det här kommer bli SÅ BRA!

Mer om föreställningen: (Från Scenkonstportalen, Riksteatern)

En humoristisk och livfull berättelse om kärlek, passion och besatthet.
Av och med Tess Paulsen och Åsa Karlin

I Gustav III tid då politik, kultur och inte minst kärlek står lika högt i kurs, förälskar sig den unga hovdamen Magdalena Rudenschöld i den framstående hovmannen Gustav Mauritz Armfelt, en karismatisk, mångfacetterad (och gift) man. Närmare 30 år och elvahundra kärleksbrev senare har deras kärleksrelation lett fram till både schavotten och landsförvisning. Men än brinner lågan….

I föreställningen ”Kärlekens ljuva plåga” berättas, sjungs, dansas, funderas och frågas det om kärlek, passion och besatthet – på 1700-talet och i dag.

Föreställningen har gjort succé runt om i landet bl.a. på Livrustkammaren och på Göteborgs och Uppsala stadsteater.

Lite kort om oss:
Åsa Karlin och Tess Paulsen är skådespelare med över 25 års erfarenhet var av teater, film och TV. Båda har arbetat på institutionsteatrar som Stockholms stadsteater och Dramaten och synts i ett flertal TV-produktioner – Tess i ”Rederiet”, ”Beck” och nu senast ”Gustavsson tre trappor”, Åsa i ”Goda grannar”, ”Blueprint” och i senaste säsongen av ”Solsidan”. Tillsammans har vi skrivit och satt upp denna timslånga föreställning, den första i vad som planeras bli en serie om historiska starka kvinnor i nutidsperspektiv.

Biljetter bokar du hos oss, eller via Ticnet

Dela med dig ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin