Teambuilding

Oavsett om man jobbat länge tillsammans, eller om man precis samlats runt ett specifikt projekt kan man behöva knuffa på lite, för att få till ett bra samarbete i gruppen.
Öka kontaktytorna mellan medlemmarna.
Vi är så mycket mer än våra yrkesroller, och människor som känner varandra lite mer och trivs och litar på varandra, samarbetar också bättre.
Man brukar prata om teambuilding, men egentligen är det ongen rocketscience direkt, men… ändå inte helt enkelt att uppnå.

Att äta en bit mat tillsammans är självklart ett bra sätt, men ibland skulle det vara roligt att … göra något annorlunda?

Vi samarbetar med ExitGames, där man verkligen blir utmanad.
ExitGames erbjuder flera scenarier där man, i grupp, får lösa ett uppdrag, där man får all anledning att plocka fram förmågan att ”tänka utanför lådan”.
Uppdraget tar ca en timme, och därefter äter man en lunch (eller middag, så klart!) hos oss.
Hux flux har man ordnat sig en liten mini-kickoff på en tid då alla, även småbarnsföräldrarna som måste hämta på dagis, kan vara med!

En annan trevlig, och kanske mindre adrenalin-späckad, övning är att gå på en stadsvandring tillsammans. Vi samarbetar med flera olika auktoriserade guide-företag som erbjuder alla möjliga former av stadsvandringar och ja, det finns mycket annat att se än statyer och minnesmärken. Vad vet du om skörlevnaden i Stockholm på 1700talet?
Alldeles för lite, gissar vi!

Ännu en trevlig, och faktiskt helt ofarlig, aktivitet man kan göra tillsammans är att gå på vinprovning.
Vi erbjuder flera olika vinprovningar, där man absolut inte måste vara någon vinexpert för att våga vara med. För vi tänker så: Det måste inte vara så krångligt. Det räcker med att det är gott, och roligt!

Dela med dig ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin