Vi skänker pengar till Kronprinsessan Victorias fond

Under Kastanjen ordnar konsert i Tyska kyrkan i Gamla stan den 7 september 2013 kl 18.00 till förmån för Kronprinsessan Victorias Fond!
Under Kastanjen i Gamla stan samlar i år in pengar till förmån för Kronprinsessan Victorias Fond som ger extra stöd till fritid och rekreation för barn med kroniska sjukdomar och olika funktionshinder.
Förra året samlade vi in 120 000 kr som vi skänkte till Min Stora Dag och i år har vi satt målet; Minst 150 000 kr till Victoriafonden!

För att samla in mer pengar ordnar vi en konsert i Tyska kyrkan samma dag kl 18.00.
Kl 17.00 serverar vi ett glas bubbel med tilltugg på Under Kastanjen och sedan promenerar vi tillsammans till Tyska Kyrkan för att njuta av konserten. Samtliga biljettintäkter går naturligtvis till Viktoriafonden.
Advokaten och finansmannen Tino Goetze är vår konfrancier. Biljetterna säljs via Ticnet.
http://www.ticnet.se/event/hostkonsert-under-kastanjen-biljetter/283279

Artisterna som uppträder gör detta helt utan ersättning och vi kan stolt presentera

Hillevi Martinpelto
Hovsångerska och internationellt en av våra mest uppskattade svenska sångare inom Mozartfacket med roller som Pamina (Trollflöjten), Fjodiligi (cosi fan tutte) och många fler. Hennes repertoar är omfattande och inkluderar även exempelvis Madame Butterfly som var debutrollen på Kungliga Operan. Hillevi har även sjungit på Göteborgsoperan och Drottningholmsteatern och gjort framträdanden i bland annat Los Angeles, Paris, London, Berlin, Milano, Hamburg, Chicago, Florens, München, Tokyo och Hong Kong. Hon är ledamot av Kunglia Musikaliska Akedemien.

Krister St.Hill
En mångsidig artist med vacker, elegant barytonröst i kombination med en karismatisk scenframtoning och en enastående förmåga att gestalta dramatiska och komplexa roller. Han slog igenom som Richie i A Chorus Line på Oskarsteatern. Krister har sjungit titelrollen i Wagners Den flygande holländaren på Göteborgsoperan och därefter innehaft många framträdande roller både där, på Operan i Stockholm och även utomlands.

Raymond Björling
En mångsidig operasångare med ett känt namn från en mycket känd musikalisk släkt. Hans far var Rolf Björling och farfar Jussi Björling. Raymond har bland annat medverkat i 986 föreställningar av The Phantom of The Opera. Han har sjungit i Kristina från Duvemåla och med Robert Wells i Rapsody in Rock förutom att han naturligtvis har medverkat i en mängd olika roller på Kungliga Operan i Stockholm.

Åsa Jäger
En sopran som 2011 påbörjade sina studier vid Operahögskolan i Stockholm. Åsa studerar sång för Hovsångerskan Hillevi Martinpelto. Åsa när, förutom ett operaintresse, också en dröm om att få sprida den svenska romansen runt om i världen. Det svenska språket ligger henne varmt om hjärtat, och hon uppskattar arbetet i att, tillsammans med en pianist, tolka och förstå förhållandet mellan text, ton och uttryck i romanser.

Regina Lund
En svensk skådespelare, sångare, låtskrivare, poet, författare och multikonstnär. Regina har medverkat i en rad olika sammanhang i film och TV-produktioner, på teaterscenen, krogshower, som sångerska, konstnär, fotograf, debattör och fredsaktivist. I höst släpper hon ett nytt album.

Daniel Andersson
Daniel är Sveriges just nu kanske främsta accordeonist. 2001 och 2002 van han Svenska Mästerkapet i dragspel. Han har uppträtt på en rad stora konserter, bland annat Slottet, Storkyrkan, Confidencen i Stockholm och har turnerat i London, Wien, Paris, Monaco, Milwaukee och Greensboro. I flera år har ett filmteam följt Daniels liv och utveckling. Inom kort kommer filmen att sändas på SVT.

Michael Engström
Pianist som har ackompanjerat eliten inom artistvärden under flera år och även hållit en mängd olika egna konserter.

Hege Marie Korshavn
Frilansande mezzosopran men också sångpedagog. Repertoaren innehåller både opera, operett, musikal och romans. De norska romanssångerna ligger henne lite extra varmt om hjärtat eftersom hon kommer från Norge. När hon var 16 år åkte hon till USA för att studera och hon stannade där i nio år och avslutade sin utbildning med att gå på New England Conservatory of Music i Boston och därifrån har hon två Master of Music. Hege Marie har varit körldeare och även varit arrangör för Stockholm Vocal Academy som satte upp musikaler på Gröna Lunds Teatern.

Alica Tserkovnaja
Klassiskt skolad flöjtist.

Robin Karlsson och Erika Dhalén
Två unga lovande artister som utbildar sig till dansare och musikalartister på Balettakademien respektive Calle Flygare Teaterskola.

Dela med dig ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin