White Guide

Vid en gala på Cafe Opera i går avslöjades innehållet i 2014 års upplaga av White Guide café och vi är med!

White Guide

White Guide

Det här är naturligtvis något som vi är jätteglada över.
White Guide är en restaurangguide som årligen testar restauranger, barer och caféer, och att bli besökt och bedömd är ingen självklarhet, för det finns många etablissemang i vårt långa land.

Så här skriver man:

Som namnet antyder: det är här man ska sitta 

Den som hittade på namnet förstod, för det är kastanjeträdet utanför som är grejen. Som gör det illa torget i Gamla Stan till ett fototillfälle, och som liksom suger in förbipasserande till caféet. Eget bageri förfogar man över, och lunchrätter serveras som, om man vill, kan kompas med ett glas vin eller en öl. Planer är på gång att öppna också en restaurang, en trappa ned från fiket.
Turister trängs med inhemska och atmosfären är varm och god. Under Kastanjen är ett utmärkt ställe att pusta ut på under stadsvandringen.

Vi är glada över omdömet och över omnämnandet i guiden, men har också inviterat juryn från White Guide ännu en gång, eftersom de verkar ha missförstått oss en smula.

Vi har ju redan en restaurang, den har vi drivit i snart ett och ett halvt år, och här finns det inte bara ett, utan två bagerier!

Däremot öppnar vi en bar en trappa ner vilken dag som helst…

Under galan avslöjades vem som utvalts till Årets Café och till vår stora glädje blev det Johan&Nyströms café på Svedenborgsgatan här i Stockholm.
Jätteroligt tycker vi, som precis lanserat det kaffe som vi tagit fram tillsammans. Så vi vet att de är grymt bra på kaffe!

Kaffe från Johan&Nyström

Kaffe från Johan&Nyström

Bra jobbat, Johan & Nyström, och Bra jobbat, alla Under Kastanjen!

Dela med dig ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin