Café – Under Kastanjen

Kaffe torde sannerligen vara ett långsamt verkande gift, för jag är åttiofyra och ännu inte död – Voltaire

Cafe "Under Kastanjen"

Cafe ”Under Kastanjen”

I vårt café serverar vi kaffe, kaffe för alla stunder. Kaffet som du dricker medan du plockar upp datorn och jobbar eller pluggar en stund. (Det finns eluttag vid många av borden, och wifi bjuder vi på) Kaffet på maten elller lyxfikan med en vän – påtår, tretår och fyrtår:  mycket hinner man avhandla över en kopp kaffe om sällskapet är det rätta.
Självklart serverar vi högklassigt lösviktste också, och det kan du också köpa med dig en påse av om du vill.

Några av de tesorter vi serverar

Vi har många olika typer av te, över hela färgskalan

Men vad är en kopp kaffe utan något till? Oavsett om du vill ha en maffig bit tårta eller en liten enkel kaka hittar du det hos oss.

Några av alla bakverk i vårt sortiment

Några av alla bakverk i vårt sortiment

Det finns många fördelar med att inte bara ha ett bageri,utan faktiskt hela TVÅ bagerier. Det gör att vi dels kan servera bakverk som är så färska att de fortfarande är varma. Men framförallt gör det att vi kan ha absolut kontroll över innehållet. Vi vet exakt vad bakverken innehåller. Vi bakar nästan alltid med riktigt smör och riktig grädde, och när vi väljer att INTE göra det så har vi ett skäl till det: mycket av det vi bakar är fritt från mjölkprotein eller laktos. Det ena bageriet är reserverat för glutenfritt bröd. Gluten är nämligen ”svårkontrollerat” och det krävs väldigt lite för att något som egentligen är glutenfritt ska bli ”kontaminerat” av gluten som finns i miljön. Det är skälet till att glutenfritt bröd ofta är svårt att få serverat på restaurang.

Dela med dig ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin