Festvåning

Undre Kastanjen är vår festvåning.  Här dukar vi upp till dopmiddagar och 50årsfester,  företagsevent och avslutningsmiddagar. Vi har haft åtskilliga bröllopsfester här, och vid några tillfällen har vi också haft vigslar här!

 

bubbel

Vårt Chambre Separée är i den äldsta delen av undervåningen. Där välver de medeltida valven sig över borden. Här dukar vi upp för sällskap på upp till ca 40 personer. Vill man, kan man stänga dörren om sig, och då få lite avskildhet från andra gäster.
Här har vi haft alla upptänkliga sorters kalas, företagsevent men också t.ex. årsmöten, där man kombinerat en eftermiddags sammanträdande, med middag.

Under valven, i vårt Chambre Separee förbereder vi för fest!

I vårt Chambre Separée dukar vi upp för större sällskap som vill sitta lite avskilt.

I den lite modernare delen av undervåningen överraskas du av dagsljus från lanterninerna. Här håller vi regelbundet öl- och vinprovningar, och självklart har vi fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria viner, öler och ett trevligt sortiment av glutenfri öl.

Några snittar..? Lite bubbel..? En bra start på en kväll!

Något att börja med, medan alla samlas, och kanske lite bubbel till? 

 För större sällskap har vi färdiga menyförslag, som gör det lättare för dig att budgetera för festen, men lika ofta som vi använder de färdiga menyförslagen  skräddarsyr vi menyer efter dina önskemål.  Vi brukar kunna lösa det mesta!
Vi har två bagerier, där det ena är helt glutenfritt, alltså är vi vana vid att servera glutenfri- och laktosfri mat. I princip allt på den fasta menyn är, eller går att få, gluten- och laktosfritt.

Festvåningen ligger en trappa ner i restaurangen. Det finns ramp in i restaurangen och hiss, för de som av någon anledning föredrar det framför trappor.
Handikapptoalett finns på samma plan som festvåningen.

 

Kontakta oss, så hjälper vi dig att ordna en stund alla kommer att minnas länge!

Välkommen!

Dela med dig ...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0